Παρασκευή, Απριλίου 29

Περιμένοντας... την ανάπτυξη;

Η οικονομία έχει μπει σε σπιράλ ύφεσης εδώ και 9 χρόνια αλλά εμείς ακόμη περιμένουμε την ανάπτυξη. Μια ανάπτυξη που περιμένουμε να έρθει χωρίς να έχουμε αλλάξει τίποτα στο τρόπο υποδοχής. Ανάπτυξη που δεν ήρθε τις καλές εποχές που υπήρχε όρεξη και χρήμα στις τσέπες των πολιτών και επιχειρηματιών,  αλλά χωρίς να αλλάξουμε τίποτα προς το ελκυστικότερο αποζητάμε να έρθει τώρα που κράτος και πολίτες είναι χρεοκοπημένοι. Ακόμη και τα δειλά βήματα που γίνανε την περίοδο 2009-2012 υπέρ της διαφάνειας τα αναιρέσαμε στην συνέχεια γιατί χάλαγαν την “σούπα”.

Δευτέρα, Απριλίου 25

Καλωσόρισμα - Ευρωπαϊκή Μεταρρυθμιστική Σύνθεση

Ενημέρωση, συνεργασία, ΣΥΝΘΕΣΗ, προτάσεις για ό,τι βαραίνει την κάθε μέρα στη δουλειά, στο σπίτι, στην ανεργία, στη σχολή, πέρα και πάνω από κόμματα και καταστροφικές ιδεοληψίες.

Αυτό είναι η Ευρωπαϊκή Μεταρρυθμιστική Σύνθεση που σε καλεί να μετάσχεις στη διαμόρφωση των προτάσεων που θα καταθέσει στο τραπέζι του διακομματικού διαλόγου.

Στόχος η ΣΥΝΘΕΣΗ των νέων προτάσεων για το μέλλον της χώρας, μέσα απ’ τη συνεργασία όλων των κομμάτων, μένοντας σ’ αυτά που τα ενώνουν, μας ενώνουν ως Έλληνες σκληρά εργαζόμενους για το παρόν και το μέλλον των παιδιών και της χώρας.

Τέλος τα λόγια κι οι μακρινοί κι ανέφικτοι στόχοι!

Εδώ, τώρα, μαζί, συνδιαμορφώνουμε την ατζέντα του διακομματικού διαλόγου παίρνοντας την ευθύνη των προτάσεων στα χέρια μας. Φέρνοντας κόμματα και διαφορετικές απόψεις, σε επαφή και ΣΥΝΘΕΣΗ.

Γίνε κύτταρο της Σύνθεσης!
Γίνε μέρος της λύσης!
Γίνε μέλος του ΕΥΜΕΣΥΝ!

Πέμπτη, Απριλίου 21

Η παρουσίαση του βιβλίου "Τομές στην ελληνική κρίση"

Θα πραγματοποιήσουμε, επιτέλους, τις βαθιές και συστηματικές τομές που χρειάζεται, άμεσα, η Ελλάδα;

Ο ασθενής αργοπεθαίνει, δυστυχώς, συμπαρασύροντας όλα τα υγιή όργανα που έχουν απομείνει στην οικονομία μας.


Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπ/σης "Ανδρέας Λεντάκης" - Ομιλία Χάρη Βλάδου & Νίκου Βούτση

Έχουμε υπεισέλθει σε ένα βαθύ διχασμό, στην ελλάδα, μεταξύ ψευδαισθήσεων και ρεαλισμού.

Είμαστε ευρωπαϊκή, φιλελεύθερη χώρα και πρέπει να δράσουμε αναλόγως. Ο τροχός έχει ήδη ανακαλυφθεί· προ πολλού...


Συγκέντρωση Ομάδας "Ευρωπαϊστών"

Πράγματι, ο ευρωπαϊκός μεταρρυθμιστικός χώρος στην ελλάδα, στερείται ουσιώδους στρατηγικού σχεδιασμού, κάτι που αναδεικνύεται, δυστυχώς, τραγικά δυσάρεστα στην κοινωνία μας.

Στο 16:20, επίσης, της ομιλίας, καθιερώνεται μία κρίσιμη έννοια: αυτή του πολλαπλασιαστικού φαινομένου και πως αυτό θα επιτευχθεί.

Το ΕΥ.ΜΕ.ΣΥΝ. είναι αποκύημα της προσπάθειας ένωσης της τελευταίας προμετωπίδας, του 39% των πολιτών υπέρ του ΝΑΙ και γι' αυτό γεννηθήκαμε να υποστηρίζουμε τις 10 απλές και αυτονόητες Θέσεις μας.


Συγκέντρωση Πολιτών Υπέρ του ΝΑΙ στα Χανιά

Δεν τίθεται αμφιβολία ότι η πολιτική αστοχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να στοιχειώνει την κοινωνία μας.

Το περυσινό καλοκαίρι ο κόσμος κλήθηκε, στην πραγματικότητα, να διχαστεί και αυτό δεν μπορούσε επ' ουδενί να περάσει απαρατήρητο.


Ομιλία στην εκδήλωση "Άλμα Ανάπτυξης"

Παρακολουθήστε την ομιλία του Δρ Χάρη Βλάδου: "Άλμα Ανάπτυξης: με ποιο εφαλτήριο;".

«...Δεν μπορεί να περιμένει κανένας κανένα άλμα ανάπτυξης αν δεν στηριχθεί η οικονομία στην Ελλάδα. Αν η οικονομία στην Ελλάδα, δηλαδή, δεν βρει έναν τρόπο να αναπτύξει τα υγιή της αντισώματα και σταδιακά με έναν πολύ αργό ρυθμό να βρει έναν βηματισμό εξυγίανσης...»